Catering dietetyczny: 519-702-987

dietetycy@kredens-smaku.pl

Catering dietetyczny

Rodzaje diet

Kliknij na dietę, aby dowiedzieć się więcej.

Nasi specjaliści

JULITA GÓRSKA

Właściciel firmy, ekonomista. Organizator pracy biura. Analizuje i określa sytuację ekonomiczno-finansową, a także zmiany zachodzące w otoczeniu gospodarczo-społecznym. Koordynator zatrudnienia i organizacji pracy zakładu. Stawia na zdolnych, wyróżniających się ludzi umożliwiając im rozwój w nowoczesnych akademiach, pracowniach i konkursach pod okiem najwybitniejszych autorytetów współczesnego świata gastronomii i dietetyki.

SŁAWOMIR BIELSKI

Właściciel, specjalista ds. marketingu. Osoba odpowiedzialna za kreowanie i nadzorowanie realizacji marketingowych firmy. Organizuje warunki formalne dla prowadzenia kampanii reklamowych, a także nadzoruje i uczestniczy w przygotowywaniu wszelkich kampanii wizerunkowych.
Wzór kreatywności i poszukiwacz innowacyjnych rozwiązań.
Fascynat filozofii Dawida Ogilvy „Każdy może zrobić interes, ale potrzeba geniuszu, wiary i wytrwałości by zbudować markę”.

MGR INŻ. JOANNA PAWŁOWSKA-BĄBAŁA

Technolog żywności i żywienia człowieka, absolwentka warszawskiej SGGW, specjalista zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności, inspektor rolnictwa ekologicznego z zakresu wprowadzania na rynek produktów ekologicznych, pracownik certyfikacji Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP. Doświadczenie gromadziła też w laboratorium Granicznej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej sekcji badań, a także przy kontrolach tematycznych i interwencyjnych w Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej. Jej zamiłowaniem branżowym jest rozpoznawanie zagrożeń występujących w produkcji i sposoby ich eliminacji, czemu poświęciła swoją pracę inżynierską. Jest współautorką publikacji w czasopiśmie branżowym ŻYWNOŚĆ, NAUKA, TECHNOLOGIA, JAKOŚĆ. W kuchni dba o każdy detal, ceni dokładność, precyzję i dążenie do doskonałości.

MGR EDYTA GULAN

Dietetyk, absolwentka Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku. Uosabia sobą kompleksowość dietetyczną – jej pracą i zamiłowaniem jest uczestnictwo w całym procesie naszej usługi, tak doskonale konstruuje w sztabie dietetycznym, jak wyśmienicie gotuje pod okiem naszych mistrzów w kuchni. Zafascynowana poszukiwaniem drogi w walce z otyłością, zwiększeniem możliwości sportowców poprzez prawidłowe procesy żywienia i wpływem diety na stan zdrowia. Wiedzę praktyczną zdobywała m.in. na oddziałach endokrynologii, gastroenterologii, geriatrii, alergologii, diabetologii, w dziale żywienia domu pomocy społecznej, przedszkola i żłobka. Członek naukowego koła – współprowadzący spotkania edukacyjne z grupą osób z nadwagą w ramach psychodietetyki. Brała udział w wielu konferencjach branżowych.

MGR MAGDALENA JACHIMOWICZ

Absolwentka Wydziału Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku.
Twórca poradni dietetycznej ‘’Szlakiem zdrowia’’. Prowadząca grupę wsparcia z osobami z nadwagą i otyłością. Uczestniczka wielu szkoleń i konferencji branżowych. Doświadczenie zawodowe zdobywała w poradniach specjalistycznych a także w szpitalach gdzie realizowała programy praktyczne z pacjentami cierpiącymi m. in. na choroby układu sercowo-naczyniowego, przewodu pokarmowego, nerek, cukrzycę, zaburzenia hormonalne, alergie pokarmowe czy otyłość.
Jej pasją jest poszukiwanie niekonwencjonalnych połączeń kulinarnych wpływających bezpośrednio na życie i zdrowie człowieka.

MGR INŻ. URSZULA SAGUN

Absolwentka Olsztyńskiego Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego o kierunku technologia żywności i żywienie człowieka. Studia podyplomowe z dietetyki w Olsztyńskiej Szkole Wyższej. Poza zdobywaniem wiedzy merytorycznej miała możliwość doskonalenia swoich relacji interpersonalnych, m.in. należąc do Koła Naukowego Żywienia i Profilaktyki Żywieniowej, co dało jej możliwość uczestniczyć w konferencjach i seminariach naukowych na temat żywienia. Wolontariuszka w organizacji „Projektor’’, gdzie prowadziła warsztaty na temat prawidłowego odżywiania, najczęstszych błędach żywieniowych oraz możliwości ich wystrzegania się.

WOJCIECH CZYŻ

„Szef kuchni, człowiek o ogromnym doświadczeniu branżowym zgromadzonym w najbardziej prestiżowych kuchniach świata min.:
– Szef Kuchni-Hotel Belweder Ustroń *****,
– Szef Kuchni- Ambasady Polski w Pradze **** – Vere Montana-Kudowa,
– Szef Kuchni – Luksusowe Statki Wycieczkowe Princess Cruise,
-Absolwent elitarnej Art Culinary School w Miami,
-Juror wielu konkursów kulinarnych.”

DANIEL TWARDO

Nasz kreator smaków, mistrz kuchni, Chef de Cuisine (www.creatorsmakow.pl). Szef kuchni w wielu prestiżowych hotelach i restauracjach Członek wielu organizacji branżowych m.in. Stowarzyszenie Kucharzy Polskich oraz Euro Toqest. Członek jury wielu konkursów kulinarnych. Doświadczenie gromadził w angielskich(ostatnio 2* Michelin) jak i francuskich restauracjach. Jego największym sukcesem jest w wieku 32 lat objęcie stanowiska szefa kuchni w 4* hotelu w którym pod jego wodzą na kuchni zdobył prestiżową nagrodę kulinarna I miejsce na najlepszą Kuchnie Pałacową w Polsce Jako pierwszy kucharz w Polsce, współpracując z firmą BALVITEN oferuje specjały kuchni bezglutenowej wychodzi naprzeciw chorobie Celiakia. Stawia na kuchnie makrobiotyczną korzystając wyłącznie z naturalnych składników wysokiej jakości produktów .Lubi łączyć klasyczną prostotę i zaskakujące dodatki które wzbudzają uznania smakoszy. Jak sam mówi miłości do zawodu wyraża na talerzu, moją pasją jest dostarczanie niesamowitych doznań kulinarnych i odkrywanie smaków. Kuchnia ma być radością i przyjemnością ale musi też być zdrowa, tak aby przyjemność smaków była połączona ze wzmocnieniem sił witalnych i budowanie odporności człowieka.

DANUTA SMOLAK

Kucharz garmażeryjny. Ekspert kuchni regionalnej, znawca tematyki łączenia smaków w kuchni dietetycznej. Wieloletnia praktyka zawodowa w wielu prestiżowych restauracjach.
Jej umiejętności i profesjonalizm odzwierciedlają całą esencję kultury gastronomicznej, a jej doświadczenie umiejscawia organizację pracy zakładu na najwyższym poziomie.

URSZULA RUSZEWSKA

Absolwentka szkoły gastronomicznej w Suwałkach. Finalistka mistrzostw Polski w przyrządzaniu ślimaka, skąd wróciła z prestiżowym wyróżnieniem Polskiej Akademii Sztuki Kulinarnej. Doświadczenie zawodowe zdobywała w wielu renomowanych firmach gastronomicznych i ogólnopolskich szkoleniach branżowych. Zafascynowana kuchnią i sposobem jej oddziaływania na życie każdego człowieka.

STANISŁAW MILEWSKI

Jeden z naszych przesympatycznych kierowców, którego niektórzy z Was nazywają porannym budzikiem.

CATERING DIETETYCZNY

Catering dietetyczny pomoże zrealizować Twoje cele! Chcesz zrzucić zbędne kilogramy? W codziennym pośpiechu brakuje Ci czasu na przygotowanie zdrowych zdrowych i regularnych posiłków? Potrzebujesz specjalnie skomponowanej diety? Pozwól nam o Siebie zadbać!

CO OFERUJEMY?

Wygodę, oszczędność czasu i pieniędzy, łatwość w stosowaniu, zdrowie – niezbędne minerały i mikroelementy, efekty widoczne już po pierwszym tygodniu, dostawy do domu i biura, posiłki gotowe do spożycia od razu lub po podgrzaniu w dostarczonym pojemniku, dostawy w wybranych godzinach, stałą opiekę wykwalifikowanej kadry dietetycznej.

ZDROWO, KAŻDEGO DNIA

5 posiłków na cały dzień: I śniadanie, drugie śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację. Potrawy zbilansowane pod względem składników odżywczych i wartości energetycznych dopasowanych do Twoich potrzeb.

DLACZEGO WARTO NAM ZAUFAĆ?

Nasze diety pozwalają szybko osiągnąć zamierzony cel, utrzymać prawidłową masę, wymodelować sylwetkę, pozbyć się zbędnych kilogramów, poprawić samopoczucie. Do przygotowania każdego posiłku używamy wysokiej jakości świeżych, sezonowych produktów. Wartość energetyczna dopasowana jest indywidualnie do Państwa potrzeb i oczekiwań, dlatego proponujemy Państwu różne warianty diet.

Kontakt

Zasięgnij bezpłatnej porady naszych dietetyków:

Zadzwoń: 519 702 987

Catering dietetyczny: 519-702-987

dietetycy@kredens-smaku.pl

Catering okolicznościowy: 514-781-561

biuro@kredens-smaku.pl